Aktuellt

Luckan anställer

By 15 oktober, 2019 No Comments

Informationscentret Luckan i Åbo/Åbo svenska föreningsråd rf anställer en tf verksamhetsledare för ett vikariat under tiden 1.12.2019-31.12.2020 med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi letar efter en mångsidig person som kan föreningsadministration, är kreativ, brinner för kundbetjäning, har erfarenhet av bidragsansökning och ekonomiskötsel samt klarar av att jobba med många projekt parallellt.

Som tf verksamhetsledare sköter du bl.a. föreningens förvaltning, den dagliga kundkontakten i informationscentret Luckan, samarbete med olika aktörer kring informationstillfällen och broschyrproduktion samt planering och förverkligande av våra månatliga barnkulturevenemang. Du ansvarar även för föreningsgården Gillesgården och kontakten till våra knappa 60 medlemsföreningar. Du rapporterar till föreningens styrelse.

Vi förväntar oss kunskaper i bokföring och ekonomiförvaltning, ett gott språk (svenska) samt kunskaper i finska och engelska. Du behöver också ha kännedom om Åboland, övriga nätverk inom Svenskfinland och föreningslivet ses som merit. Vi ser det som viktigt att du är en noggrann, organiserad och effektiv problemlösare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.

Arbetstiden är heltid (37,5 h/vecka) och delvis flexibel utanför Luckans öppethållningstider. Anställningen börjar enligt överenskommelse i slutet av november eller början av december.

Ansökningar med CV och löneanspråk per e-post eller personligen till Luckan i Åbo, Auragatan 1 H, 20100 Åbo. Din ansökan ska vara oss tillhanda senast torsdag 31.10.2019.

Förfrågningar kan riktas till verksamhetsledare Maria Svanbäck, 02 233 1986 eller [email protected]

Leave a Reply