Aktuellt

Bokutdelning på Luckan

By 8 april, 2020 No Comments

Har du svårt att få tag på litteratur nu när biblioteken håller stängt eller känner du någon som skulle behöva någonting nytt att läsa i dessa tider? Luckan i Åbo har under åren fått ett flertal bokdonationer till den populära ”Bokbytarhyllan”, som kunder har fått använda för att hämta eller byta ut begagnad litteratur de inte längre har haft behov av hemma.

Luckan i Åbo kommer således att ordna gratis bokutdelning fr.o.m. vecka 15 under öppethållningstiderna. I våra bokhyllor finns det flera hundra böcker alltifrån självbiografier till deckare. De flesta böckerna är svenskspråkiga, men vi har också bl.a. finsk och engelsk litteratur.

Vi sköter om hygienen genom att erbjuda både plasthandskar och handdesinfektionsmedel åt besökarna och ser till att vi själv också hanterar böckerna med försiktighet. Vi kan även samla ihop ”bokkassar” med specifika böcker på förhand som sedan kan hämtas vid en passlig tidpunkt!

Välkommen att titta in i vårt urval eller ta kontakt och fråga vad som finns! Vi har öppet måndag, tisdag kl. 12–17, onsdag kl. 12–19 och torsdag, fredag kl. 12–16. Adressen är Auragatan 1 H och kontakt fås via telefonnumret 022331986 eller e-postadressen [email protected]

Leave a Reply